Categories
Algemeen Home Utrecht

Deelnemer aan Snuffelfiets Utrecht? Geef aan of je doorfietst of stopt!

Ben je een Snuffelfietsdeelnemer in de provincie Utrecht? Wil je mee blijven doen? Of wil je liever stoppen? In beide gevallen vragen wij jou om onderstaand formulier in te vullen.

Waarom vragen wij jou dit?
Om zo veel mogelijk data te verzamelen, is het belangrijk dat er zo veel mogelijk gefietst wordt met de Snuffelfietskastjes. Wil je blijven fietsen? Heel fijn dat je met ons mee blijft doen! Dan hebben wij jouw gegevens nodig, bijvoorbeeld om contact met je te kunnen opnemen als er iets met jouw kastje aan de hand is. We hebben op dit moment niet van iedereen de benodigde gegevens, vandaar een korte eenmalige registratieronde. Jouw gegevens gebruiken we alleen voor registratie en administratie van de kastjes en om technische support te bieden als dat nodig is. Meer hierover lees je in het privacyregelement op de provincie Utrecht pagina.

Als je liever wilt stoppen, dan komen we graag met je in contact om jouw kastje in ontvangst te nemen. Er is inmiddels een wachtlijst van mensen die ook graag willen meedoen, dus voel je niet bezwaard als je die van jou niet gebruikt. Je kunt er nu een ander mee blij maken!

Dus ben je deelnemer aan Snuffelfiets in de provincie Utrecht? Wil je doorgaan of wil je stoppen? Laat het ons weten via dit online formulier.

Vul hier het formulier in