Snuffelfiets in Utrecht

Na een eerste pilot (Fase 1) met 10 snuffelsensoren in Zeist wordt er sinds juni 2019 door 500 inwoners van de provincie Utrecht d.m.v. sensoren op de fiets gemeten hoe het gesteld is met de luchtkwaliteit. Deelnemers aan het project zijn geworven bij gemeenten, bewonersgroepen en regionale community‚Äôs. De provincie werkt nauw samen met de deelnemende partijen en regelt het project- en programmamanagement en de ondersteuning voor deze deelnemers. 

Actueel

Snuffelfiets data provincie Utrecht

Op deze kaart staan de door de deelnemers in de provincie Utrecht bij elkaar gefietste data. Los van deze kaart kan de gebruiker van de sensor gedetailleerde informatie van de eigen routes inzien via de app van Snuffelfiets. Het volledige dashboard is beschikbaar op het dataplatform van Civity.

Contact

Het communitymanagement voor deelnemers aan Snuffelfiets in de provincie Utrecht wordt verzorgd door Natuur en Milieufederatie Utrecht en Milieucentrum Utrecht, in samenwerking met WeCity. Je kunt ons bereiken via utrecht@snuffelfiets.nl (let op: dit is het contactadres voor deelnemers aan Snuffelfiets in de provincie Utrecht).

Privacy
Download het privacystatement van Snuffelfiets Utrecht.