Handleiding

Op deze pagina vindt u instructies over het gebruik van de sensor en verwijzingen naar andere ondersteunende pagina’s.

Sensor

De sensor van Sodaq is zeer eenvoudig in gebruik. De sensor hoeft niet aan of uit te worden gezet maar reageert op beweging. Op het moment dat u de sensor oppakt en in beweging komt start de meting en enkele minuten nadat u gestopt bent met bewegen stopt de meting. U kunt de handleiding van de sensor hier onder downloaden.

Mocht u meer vragen hebben over het gebruik van de sensor kijk dan even onder het kopje FAQ (Frequently Asked Questions) op deze website. Als uw vraag hier niet tussen staat neemt u dan vooral contact met ons op! Wij zijn zeer nieuwsgierig naar uw bevindingen.

Persoonlijke pagina

Naast het dataplatform, (zie pagina Data op deze website) waar u alle gefietste routes van alle sensoren terug kunt zien, verschaft Civity ook een persoonlijke pagina. Op deze persoonlijke pagina kunt u de details van uw eigen routes inzien.

Op de website https://app.snuffelfiets.nl/ kunt u zich eenvoudig registreren voor uw persoonlijke pagina. Belangrijk! Niet alle browsers kunnen gebruikt worden voor de registratie. Gebruik daarom Google Chrome om er zeker van te zijn dat het registreren lukt. Na het registreren kunt u via de pagina “Config” uw sensor koppelen aan uw account door op “Activate” te drukken (zie afbeelding hier onder) en vervolgens het 15-cijferige IMEI nummer in te toetsen dat op één van de zijden van uw sensor staat. Uw sensor is nu gelinkt en u kunt uw persoonlijke routes bekijken.

Voor vragen over de persoonlijke pagina en gerelateerde vragen kunt een kijkje nemen onder Faq of ons een vraag stellen via het contactformulier onder “Contact”. Wij horen graag van u!