Handleiding

Op deze pagina vindt u instructies over het gebruik van de sensor en verwijzingen naar andere ondersteunende pagina’s.

Sensor

De Snuffelfietsensor van SODAQ is zeer eenvoudig in gebruik. Het is niet nodig om de sensor aan of uit te schakelen want hij reageert op beweging. Op het moment dat u de sensor oppakt en in beweging komt, start de meting. En enkele minuten nadat u gestopt bent met bewegen stopt de meting.

De handleiding voor deelnemers download u hieronder.

Heeft u vragen over de sensor, kijk dan eerst op deze website onder het kopje FAQ (Frequently Asked Questions).

Persoonlijke pagina

Naast het dataplatform, (zie pagina Data op deze website) waar u de gefietste routes van alle sensoren terug kunt zien, biedt Civity elke deelnemer een persoonlijke pagina. Op deze persoonlijke pagina ziet u de details van uw eigen routes.

Op de website https://app.snuffelfiets.nl/ kunt u zich eenvoudig registreren voor uw persoonlijke pagina.

Na het registreren van uw account kunt u via de webpagina “Config” uw sensor koppelen aan uw account door op “Activate” te drukken. Vervolgens toetst u het 15-cijferige IMEI nummer in dat op één van de zijden van uw sensor staat. Uw sensor is nu gelinkt en u kunt uw persoonlijke routes bekijken.

Veel gestelde vragen en support

Voor antwoorden op veelgestelde vragen neemt u een kijkje onder FAQ.

Storingen of andere supportvragen melden deelnemers via hun persoonlijke webpagina. De gegevens van uw unieke sensor worden dan automatisch meegestuurd zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.