Categories
Algemeen Utrecht

Doe mee aan de Snuffelfiets Summerschool: Hoe kunnen Utrecht en Gelderland de gezondste provincies van Nederland worden?

Het experiment Snuffelfiets loopt een jaar en de provincies Utrecht en Gelderland beschikken inmiddels over een grote hoeveelheid data. Wat kunnen we er nu precies mee? Hoe trek je de juiste conclusies uit die data? Welke correlaties en verbanden zijn er te leggen? En hoe vertaal je dat vervolgens naar een interessant product, dienst of advies? 

Om op die vragen een antwoord te vinden organiseren Provincie Utrecht en de Provincie Gelderland van 26 t/m 28 augustus een Summerschool voor studenten en net afgestudeerden.

Tijdens de drie dagen die de Summerschool duurt, gaan 24 deelnemers in zes multidisciplinaire teams van vier deelnemers met elkaar in competitie. Drie dagen lang worden zij gevoed met informatie, gaan ze met elkaar en met professionals en stakeholders in gesprek en worden ze uitgedaagd om tot een uitgewerkt idee te komen. De beste groep wint 2000 euro. Met de opbrengsten van de Summerschool gaan we in het najaar vervolgens verder aan de slag met als doel om een aantal concrete uitwerkingen te kunnen presenteren tijdens de officiële afsluiting van het experiment Snuffelfiets.

Meedoen en aanmelden

Aanmelden voor de Summerschool kan tot 1 augustus. Deelname is gratis.
Meer informatie.