Categories
Algemeen Home

Webinar Snuffelfiets

Bijna een jaar Snuffelfietsen: waar staan we?
Het experiment Snuffelfiets loopt al bijna een jaar. Tijd om te kijken wat er tot nu toe aan data bij elkaar gefietst is en wat we daar over kunnen zeggen en mee kunnen doen.
Ter voorbereiding op deze virtuele bijeenkomst hebben we de deelnemers aan het experiment in de provincie Utrecht en de Foodvalley gevraagd waar ze benieuwd naar zijn. Daar is uitgebreid op gereageerd. De vragen worden nu verwerkt in een tweetal presentaties voor het webinar op 12 mei a.s. om 20.00 uur.

Programma

  • Claar Schouwenaar, projectleider Snuffelfiets vertelt over de voortgang van het experiment en de gevolgen van de coronacrisis.
  • Arjen Hof van Civity zal o.a. toelichting geven op technische en data vragen, de ontwikkelingen van sensor en het beeld dat er is af te lezen uit de data met betrekking tot mobiliteit.

Er zijn ook veel vragen gesteld over luchtkwaliteit. Joost Wesseling van het RIVM gaat daar tijdens een volgende sessie op in. 

Aanmelden?
Het webinar is voor deelnemers aan het experiment in de provincie Utrecht en de Foodvalley. Wil je deelnemen aan het webinar en heb je geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een bericht naar marjolein@snuffelfiets.nl