Categories
Algemeen

TU Delft zet denkkracht in voor Snuffelfiets

Samen met een groep studenten van de TU Delft zijn we een project gestart voor doorontwikkeling van Snuffelfiets. Zij onderzoeken allerlei aspecten, zoals:

  • Hoe is het om het product daadwerkelijk te gebruiken?
  • Hoe ervaar je een fietstocht met de Snuffelfietssensor gemonteerd op je fiets?
  • Hoe is de ervaring met opladen?
  • Hoe betrouwbaar is de sensor, registreert hij gegevens wanneer dat zou moeten?

Snuffelfiets begon als een experiment, samen met de Provincie Utrecht. We denken continu na over manieren waarop we het product en het proces kunnen verbeteren. Inmiddels zijn we toe aan het optimaliseren van het product en de gebruiksvriendelijkheid. En we horen daarbij graag jouw ervaringen en ideeën als Snuffelfietsende eindgebruiker.

Draag bij aan de ontwikkeling van Snuffelfiets door uiterlijk 22 april deze vragenlijst in te vullen: https://tinyurl.com/Snuffelfiets-vragenlijst

Zo help je Snuffelfiets

Om te beginnen hebben we de hierboven genoemde vragenlijst opgesteld over je gebruikerservaringen met Snuffelfiets. Invullen duurt slechts tien minuten.
Er zijn ook open vragen waarin je suggesties met ons kunt delen. Die horen we natuurlijk ook graag.
Deelname is anoniem, we bewaren geen persoonsgegevens als je de vragenlijst invult. Je kunt er ook voor kiezen om wel je e-mailadres en/of telefoonnummer achter te laten. Dan kunnen we contact met je opnemen voor een interview.

Vul de vragenlijst uiterlijk 22 april in zodat we jouw input kunnen meenemen in de doorontwikkeling van Snuffelfiets.Ook willen we je uitnodigen voor een interview van een halfuur waarin we je huidige gebruikerservaring met Snuffelfiets bespreken. Vanwege de coronamaatregelen zullen onze gesprekken natuurlijk online plaatsvinden, via videobellen en telefoon. Daarin begeleiden we je.
Je kunt je gemakkelijk aanmelden voor het gesprek door je e-mailadres in te vullen aan het einde van de eerder genoemde vragenlijst.

Hoe meer mensen de vragenlijst invullen en deelnemen aan de focusgroep, hoe meer inzichten we kunnen verzamelen voor de doorontwikkeling van Snuffelfiets.
We vinden het fantastisch dat zoveel mensen mee willen doen aan onze missie om meer licht te werpen op milieu en klimaat in Nederland.