Categories
Algemeen Home Utrecht

Snuffelfietsevenement

Anderhalf jaar geleden begonnen we aan het experiment Snuffelfiets waarin we samen met inwoners luchtkwaliteit gingen meten met sensoren. Het is tijd om de balans op te maken.Daarom organiseren we op zaterdag 23 januari van 13.00 tot 16.30 uur het Snuffelfietsevenement. Geheel online!

Vanaf Park Vliegbasis Soesterberg bieden we een divers programma. We blikken terug: wat hebben we bereikt, wat zijn de ervaringen tot nu toe en wat kunnen we met de data die we hebben verzameld? Er zal van alles te bekijken en te beluisteren zijn rondom Snuffelfiets en je kunt deelnemen aan verschillende verdiepingssessies. En natuurlijk gaan we ook vooruitkijken: hoe ziet het vervolg van Snuffelfiets eruit? Want we gaan door met deze manier van meten met sensoren samen met inwoners en vertellen je graag hoe je daar aan mee kunt doen!

PROGRAMMA
13:00 uur Snuffelfiets de film
13:20 uur  Welkom Dagvoorzitter Gerrit Heijkoop in gesprek met Rob van Muilekom, gedeputeerde van de provincie Utrecht en Snuffelfietsambassadeur Hilde de Groot van gemeente Houten.  
13:30 uur  Lessons learned Snuffelfiets is een geslaagd experiment, maar uiteraard verliep niet alles even voorspoedig. Projectleiders Claar Schouwenaar en Jochem Damhuis vertellen over wat er minder goed ging. En wat we daar vooral van hebben geleerd.  
14:00 uur  Snuffelfiets in de toekomst Snuffelfiets gaat door! Hoe zien de plannen voor het vervolg eruit? Hoe kijkt de provincie naar de opbrengsten het experiment? Wordt vervolg ingebed in provinciaal beleid? Gedeputeerde Rob van Muilekom en Liesbeth van Holten,        programmamanager van de Data en Kennishub Gezond Stedelijk Leven, lichten toe. 
14:25 uur  Studio Snuffelfiets
14:45 uur  1e ronde Verdiepingssessies
15:20 uur  2e ronde Verdiepingssessies
16:00 uur  DemoCrazy Ferenc ten Damme is projectleider communicatie en participatie bij de provincie Overijssel. Hij deelt op bevlogen wijze zijn kennis en inspiratie over de snel veranderende wereld, belevingswerelden van verschillende mensen en nieuw samenspel in de publieke                  sector en de samenleving.
16:30 uur  Afsluiting

Mis het niet en meld je nu aan!