Categories
Algemeen

Prijsvraag: Het Fietspad van de Toekomst

Wij zijn benieuwd naar gave ideeën rondom fietsen en fietspaden. Daarom organiseert Provincie Utrecht een prijsvraag. Tot uiterlijk 2 februari a.s. kunt u meedoen. Welke ideeën heeft u voor de fietsroute tussen Utrecht en Wageningen, die grotendeels langs de N225 loopt?

Om ons land bereikbaar, aantrekkelijk, groen en gezond te houden geven we graag ruim baan aan de fiets. Fietsen is gezond, goed voor het milieu en neemt weinig ruimte in. En fietsen is leuk! Samen maken we fietsen graag aantrekkelijk, gezond en veilig.

De fietsroute tussen Utrecht en Wageningen is een belangrijke route voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer en scholieren.
Verrast u ons als fanatieke fietser, inwoner van de provincie of creatieveling?

De beste ideeën verdelen samen € 5000 prijzengeld, kunnen een elektrische fiets winnen én als uw idee goed te realiseren is, maakt u kans dat het nog uitgevoerd wordt ook!

Lees hier meer over de prijsvraag. U kunt tot uiterlijk 2 februari a.s. meedoen.

Aanvulling:
Dankzij de innovaties van KWS Infra, Boomkwekerij Ebben en Movares wordt fietsen in de toekomst aantrekkelijker gemaakt! Bijvoorbeeld door een bliksemsnelle baan met ruimte voor alle soorten fietsers, een windluwe oase van boomveren en een prominentere plaats voor fietsers in dorpskernen. Bekijk alle winnende ideeën op www.fietspadvdtoekomst.nl.