Categories
Algemeen Utrecht

Ga met Ik fiets de uitdaging aan

Kent u ‘Ik fiets’? Dit is een activerende campagne om inwoners van de provincie Utrecht vaker op de fiets te laten stappen.

‘Ik fiets’ en Snuffelfiets hebben samen een uitdaging opgezet om de uitstoot van fijnstof te reduceren. Door de speciale ‘Ik fiets’ app te downloaden en u te registreren, leveren al uw fietsritten met een begin- of eindpunt in de provincie Utrecht punten op.

Een nieuwe uitdaging

Elke fietskilometer levert een reductie van 0.011 gram op! Alle 550 Snuffelfietsers kunnen, door middel van een speciale actiecode, de uitdaging activeren in de ‘Ik fiets’ app.

Pak t/m vrijdag 20 maart zo vaak mogelijk de fiets en spaar automatisch punten. De beloning? De Snuffelfietsers die minimaal 91 km fietsen en dus 1 gram fijnstof besparen, ontvangen touchscreen handschoenen.

Ik fiets app

Zo kunt u de ‘Ik fiets’ app downloaden en de uitdaging aangaan:

  • Ga op uw mobiel naar de Apple Store of de Google Play Store
  • Zoek op ‘ik fiets’ en download de ‘Ik fiets’ app
  • Maak een account aan via de knop ‘Registeren’ en vul uw gegevens in
  • Het ingevulde e-mailadres en wachtwoord vormen uw inloggegevens
  • Ga naar ‘Instellingen’ en vul de actiecode ‘SF2020’ in
  • In het menu onder ‘Uitdagingen’ staat de uitdaging nu voor u klaar

Ga de uitdaging aan en pak zo vaak mogelijk de fiets. Bedankt!